Julemenu 4 retter

FORRET

Røget Kammuslinger – grønkål - æble – Hasselnød sifon

 

Mellemret 1

Vesterhavstorsk – glaseret rødbede – Sennepssauce – skallotteløg – dild

 

Mellemret 2

Terrin af brasseret svineskank og foigras med kvædekompot og sprødt brød

 

HOVEDRET                                                                                      

Konfiteret And – Blomkålspuré – Krydder glace  - Syltet rødkålsblade

 

DESSERT

Kirsebær Sorbet – Hvid Chokoladeskum  - Mandelcrumble – Sprød Maregns (JUL)

 

3 retter 395,-

4 retter 495,-

5 retter 595,-

 

KLASSISK JULEFROKOST

(Fadservering ved bordende)

 

1. servering - 

Karrysild med æg, kapers og rødløg

Chrsitiansø sild med cremefraise, rødløg og kapers

Æg med håndpillede skærgårdsrejer og citronmayo

2. servering -

Stegt rødpættefilet med remo og citron

Røget Fanø laksmed urtecreme

3. servering -

Lun hjemmelavet leverpostej med rødbeder og bacon

Lun ribbensteg og confiteret andelår med kartofler, brun sauce og rødkål

4. servering -

Ris a'la'mande med lun kirsebærsauce

Pris 495,-