Aftenkort

VIVAs Verden

 
Østers Naturel Fine de Claire – Syltede skalotteløg – Grillet citron
Hvide Asparges – Stenbiderrogn – Luftig Hollandaise
Jomfruhummer i 2 Serveringer
Helleflynder stegt på brød – Porre – Fynsk rygeostsauce
Kebab af høgrillet kyllingehjerte og -lever – Yoghurt – Hjertesalat
Havtaskehale eller 40 dages tørmodnet dansk Øko-Højreb – Svampe i 2 Serveringer
Danske oste – Behørig garniture – Smørristet rugbrød
Danske Rabarber – Iscreme på Tahiti-vanilje

VIVAs Verden - Menu

 
8 retter / 10 serveringer 1100 Dkk
6 retter / Favoritterne 800 Dkk
3 retter / Sæsonens bedste 500 Dkk

VIVAs Verden - Vin

 
Vinmenu 8 glas 950 Dkk
Vinmenu 6 glas 750 Dkk
Vinmenu 3 glas 450 Dkk

A LA CARTE

 
Østers Fine de Claire – Syltede løg – Grillet citron – Sprødt brød
3/6/12
85 Dkk / 170 Dkk / 340 Dkk
Danske Hvide Asparges – Stenbiderrogn – Luftig Hollandaise 155 Dkk
Jomfruhummer i 2 serveringer
Bisque – Grillet hale på Granspid – syltede løgskaller – Urter – Gran-olie Grillet hoved og klør som BBQ
295 Dkk
Helleflynder stegt på brød – Porre – Fynsk rygeostsauce 235 Dkk
Kebab af høgrillet kyllingehjerte og -lever
Yoghurt med persille og sprødt skind – Hjertesalat
125 Dkk
Havtaskehale og Skovsvampe i 2 serveringer MIN. 2 pers
Svampe Dashi – Syltede Bøgehatte – Crudité – Skovurter Havtaskehale – Lardo og Urter – Grillet på trækul – Svampe
235 Dkk
Cote de Boeuf af 40 dages modnet Dansk Højreb MIN. 2 pers
Forårsgrøntsager – Marvsauce
275 Dkk
Danske og UNIKA Oste – Behørig garniture – Smørristet rugbrød 135 Dkk
Danske Rabarber – Iscreme på Tahiti-vanilje 95 Dkk
element.alternateText
element.alternateText