Aftenkort

VIVAs Verden

Vores favoritter serveret i afstemt størrelse & tempo
 
Carpaccio af kammuslinger
med syltede ramsløg, basilikum & sommer tomater
Koldrøget Laks fra Vestfjord
med let sauteret spinat, kveller & sauce med rogn
Helleflynder stegt på brød, Rossini Prestige caviar
med smørkogt spæd porre & rygeostsauce
Havtaskehale grillet på salvie
med kantareller & majs i svampe essens
Grillet Canettebryst
med glaserede beder & sauce med aroma af trækul
Vores rødgrød
med iscreme på Tahiti vanilje & sprøde marengs
Viva's verden 750,-
Viva's verden
Inkl. vinmenu + vand
1500,-

FORRETTER

 
3 stk. Øster Fine de Claire str.2
med skalotteløgsvinaigrette & sprødt brød
85,-
50g Rossini Prestige Caviar
med blinis, creme fraiche 48% & rødløg
800,-
Koldrøget Laks fra Vestfjord
med let sauteret spinat, kveller & sauce med rogn
125,-
Carpaccio af kammuslinger
med syltede ramsløgs kapers, basilikum & sommer tomater
135,-
Tartelet med brisler, grillet kyllingehjerte
med sæsonens svampe & syltede løg
145,-

HOVEDRETTER

 
Stegt Slethvar
med danske ærter, nye løg & kartofler i sauce på stegt kylling
235,-
Havtaskehale grillet på salvie
med kantareller & majs i svampe essens
245,-
Helleflynder stegt på brød, Rossini Prestige caviar
med smørkogt spæd porre & rygeostsauce
275,-
Grillet Canettebryst
med glaserede beder & sauce med aroma af trækul
225,-
Cote de Boeuf af 40 dages modnet Dansk højreb
med friskrevet trøffel, karotter & marvsauce
MIN. 2 pers. 295,-
element.alternateText

DESSERTER

 
Vores rødgrød
med iscreme på Tahiti vanilje & sprøde marengs
95,-
5 Unika Oste
med behørig garniture
135,-
Dessert af Hyldeblomst & jordbær
med karamelliseret chokolade
115,-