Gastronomi på Viva

 

Om os

Vi benytter os af lokale råvarer i det omfang hvor det giver mening og bruger altid de råvarer der er i sæson når vi skaber, forbereder samt tilbereder vores retter.

Vi er altid i tæt dialog med vores leverandør for at sikre os de bedste råvarer. Vi modtager blandt andet vores grøntsager og urter fra Ingwersen.

Restaurant Viva har en særlig fokus på fisk og skaldyr da det er der vores hjerter banker for. Vi får altid leveret frisk fisk og skaldyr fra Gourmet Grossisten som har en vision om at forbedre og sikre nuværende tilstande i fiskeriet lokalt. 

Vi tilbereder også andet end fisk. Vi har som minimum 1 kødret på menuen som varierer fra kylling, okse eller noget helt tredje. Vi får alt vores kød leveret fra JN Meat, som er vores "kød Sommelier" og som leverer blandt andet Sashi kød og Choko Freygaard hvor køerne bliver fodret med chokolade.

Med andre ord, madlavning med omtanke, hjerte og holdning.

Vi glæder os til at byde jer ombord.