August menu

Forretter

Rørt krabbe

med ribs, røget æggeblommecreme, muslingeskum og shiso karse

Koldrøget Vest Fjord laks

med sautéret spinat, syrnet fløde, lakserogn og salturt

Mellemretter

Konfiteret blomkål

med blomkålspuré vendt med croutons og spæd blomkål, estragon og blomkålscrudité

Fiskecroquetter

med honning, brunet smør, ærter, lime mayo, agurk og ærteskud

Hovedretter
Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Kalve Sous vides

med majroe, æble, porrer, forårsløg og kalve velouté

Stegt havtaske

med syltet brombær, spæde gulerødder, skorzonerrod, ventréche og fiskefumé

Desserter

Mælkeis

med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde

Hindbær/passionsfrugt sorbet

med hvid chokoladeskum, hvid chokolade og frysetørret hindbær