August menu

Forretter

 
Rørt krabbe med ribs, røget æggeblommecreme, muslingeskum og shiso karse
Koldrøget Vest Fjord laks med sautéret spinat, syrnet fløde, lakserogn og salturt

Mellemretter

 
Konfiteret blomkål med blomkålspuré vendt med croutons og spæd blomkål, estragon og blomkålscrudité
Fiskecroquetter med honning, brunet smør, ærter, lime mayo, agurk og ærteskud

Hovedretter

Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter
 
Kalve Sous vides med majroe, æble, porrer, forårsløg og kalve velouté
Stegt havtaske med syltet brombær, spæde gulerødder, skorzonerrod, ventréche og fiskefumé

Desserter

 
Mælkeis med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde
Hindbær/passionsfrugt sorbet med hvid chokoladeskum, hvid chokolade og frysetørret hindbær