Juli menu

Forretter

 
Rørt krabbe med ribs, røget æggeblommecreme, muslingeskum og shiso karse
Rimet kammusling med tomat consommé, sprødt rugbrød, peberfrugt og basilikum

Mellemretter

 
Fiskecroquetter med honning, brunet smør, ærter, lime mayo, agurk og ærteskud
Konfiteret blomkål med blomkålspuré vendt med croutons og spæd blomkål, estragon og blomkålscrudité

Hovedretter

Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter
 
Kalve sous vides med majroe, æble, porrer, forårsløg og kalve velouté
Bagt rødtunge med skorzonerrod, spæde gulerødder, sauce nagé, syltet bøgehat og ventréche

Desserter

 
Mælkeis med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde
Hindbær/passionsfrugt sorbet med hvid chokoladeskum, hvid chokolade og frysetørret hindbær