Juli menu

Forretter

Rørt krabbe

med ribs, røget æggeblommecreme, muslingeskum og shiso karse

Rimet kammusling

med tomat consommé, sprødt rugbrød, peberfrugt og basilikum

Mellemretter

Fiskecroquetter

med honning, brunet smør, ærter, lime mayo, agurk og ærteskud

Konfiteret blomkål

med blomkålspuré vendt med croutons og spæd blomkål, estragon og blomkålscrudité

Hovedretter
Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Kalve sous vides

med majroe, æble, porrer, forårsløg og kalve velouté

Bagt rødtunge

med skorzonerrod, spæde gulerødder, sauce nagé, syltet bøgehat og ventréche

Desserter

Mælkeis

med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde

Hindbær/passionsfrugt sorbet

med hvid chokoladeskum, hvid chokolade og frysetørret hindbær