Juni menu

Forretter

 
Håndpillede rejer med grønne asparges, sprødt brød, asparges emulsion og karse
Rimet kammusling med tomat consommé, sprødt rugbrød, peberfrugt og basilikum

Mellemretter

 
Stegt pighvar med ærter, lime mayo, agurk og ærteskud
Stegte hvide asparges med serrano, asparges hollandaise, dild og syltet hvid asparges

Hovedretter

Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter
 
Unghane med sprødt skind, rabarber/rosmarin kompot, rødvinsglace og sprød gulerod
Kalve Sous vides med majroe, æble, porrer, forårsløg og kalve velouté

Desserter

 
Mælkeis med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde
Crème Brûlée med hindbær/passionsfrugt sorbet og brændt hvid chokolade