Maj menu

Forretter

Håndpillede rejer

med grønne asparges, sprødt brød, asparges hollandaise og brøndkarse

Tartar af okse

med sprød kartoffel, æggeblommecreme, variation af løg og brøndkarse

Mellemretter

Bagt Søtunge

med sauce vierge, koldpresset rapsolie og syrnet fløde

Grillet hvide asparges

med serano, asparges hønsefond, dild og syltet hvid asparges

Hovedretter
Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Konfiteret kyllingebryst

med kylling rillette, rabarberkompot, sprød gulerod og emulsion af bagt hvidløg

Kalve sous vides

med ramsløg, porrer, forårsløg og kalve velouté

Desserter

Rabarbersorbet

med mynteskum, knust småkage og syltet rabarber

Hvid chokolademousse

med lemoncurd, saltet karamel og citronmaregns