Selskabsmenu

JULI - AUGUST

3 Retter 495,-//Vinmenu 495,-

 

4 Retter 595,-//Vinmenu 595,-

 

5 Retter 695,- //Vinmenu 695,-

  

Alle menuer inkl. Snacks & Petit Fours
Vælger man 2 Hovedretter til sin menu, vil der være en merpris på 75,-

Til alle vinmenuer, serveres et glas bobler til velkomstdrink, og vinmenu er ad libitum under middagen.

Vi sammensætter ofte en samlet pakkeløsning efter dit behov.
Vi skal have oplyst budget/pers., samt ønske om vinmenu eller lignende.

Har du allergier eller fobier? – Vi ønsker at give vores gæster den bedste oplevelse,

og tager selvfølgelig højde for præferencer & begrænsninger. 

Lav din forespørgsel på viva@restaurantviva.dk

Eller

Ring til os på tlf. +45 27250505

 

Forretter/Mellemretter

Forretter/Mellemretter - Brød serveres til forret
 
Muslingebisque – Fennikel – Tomat – Oliven
Ceviche af letsaltet Helleflynder – Hjertesalat – Yuzu
Koldrøget Laks fra Vestfjord – Spinat og kveller – Cremet sauce med rogn
Stegte Kammuslinger – Blomkål – Brunet Hasselnøddesmør
Rå okse – Piquillos – Piment espelette – Ramsløgs kapers – Havgus

Hovedretter

Serveres med smørglaserede nye kartofler
 
Pocheret Slethvar – Sæsonens svampe – Ærter – Nye løg – Hønsevinaigrette
Bagt Kulmule – Ragout af Chorizo og Zucchini – Sauce med Fermenteret Hvidløg og Middelhavs urter
Havtaskehale – Serrano skinke – Sommertomater – ”caviar” af Aubergine – Basilikumsauce
40 dages modnet Dansk Højreb – Sommergrønt – Sauce med røget marv

Desserter/ Ost

 
Rødgrød – Vaniljeis – Sprøde kys
Hvid chokolade Creme Brulee – Passionsfrugt sorbet
Citron Fromage – Brud af Citron måne – Yoghurt is
3 UNIKA Oste – Behørig garniture – Rugkiks
element.alternateText
element.alternateText
element.alternateText