Selskabsmenu

APRIL - JUNI

3 Retter 495,-//Vinmenu 495,-

 

4 Retter 595,-//Vinmenu 595,-

 

5 Retter 695,- //Vinmenu 695,-

  

Alle menuer inkl. Snacks & Petit Fours
Vælger man 2 Hovedretter til sin menu, vil der være en merpris på 75,-

Til alle vinmenuer, serveres et glas bobler til velkomstdrink, og vinmenu er ad libitum under middagen.

Vi sammensætter ofte en samlet pakkeløsning efter dit behov.
Vi skal have oplyst budget/pers., samt ønske om vinmenu eller lignende.

Har du allergier eller fobier? – Vi ønsker at give vores gæster den bedste oplevelse,

og tager selvfølgelig højde for præferencer & begrænsninger. 

Lav din forespørgsel på viva@restaurantviva.dk

Eller

Ring til os på tlf. +45 27250505

 

Forretter/Mellemretter

Forretter/Mellemretter - Serveres med brød og smør
 
Cremet Muslinge Bisque – Fennikel – Tomat – Oliven
Asparges – Håndpillede Rejer – Krydderurte Hollandaise
Taskekrabbe – Radiser – Grillede Agurk – Luftig Fynsk Rygeost
Røget Laks – Let stuvet Spinat og Salturt – Rogn - Dild
Rå Okse – Havgus – Urter fra Skov og Strand – Sprøde Kartofler

Hovedretter

Serveres med smørglaserede nye kartofler
 
Bagt Kulmule – Lardo – Ærter – Hjertesalat – Persille Cremesauce
Helleflynder – Stegt Spidskål – Blanquet sauce m. Urter og Rogn
Pocheret Slethvar – Asparges – Morkler – Hønse Vinaigrette
Dansk Højreb – Forårsgrønt – Sauce m. røget marv

Desserter/ Ost

 
Hvid Chokolade Creme Brûleé – Passions sorbet
Variation af Rabarber – Lakrids Fromage
Chokolade Gateau – Estragon is
3 UNIKA Oste – Behørig Garniture – Smørristet rugbrød
element.alternateText
element.alternateText
element.alternateText