Juli

Forretter

Rørt krabbe

med ribs, røget æggeblommecreme, muslingeskum og shiso karse

Rimet kammusling

med tomat bouillon, sprødt rugbrød, peberfrugt og basilikum

Mellemretter

Konfiteret blomkål

med blomkålspuré vendt med croutons og spæd blomkål, estragon og blomkålscrudité

Torsk

med sprød panko, ærtesauce, lime, sprøde løg, agurk og ærteskud

Hovedretter
Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Kalve sous vides

med majroe, æble, forårsløg og kalve velouté

Bagt rødtunge

med skorzonerrod, spæde gulerødder, sauce nagé, syltet bær og ventréche

Desserter

Mælkeis

med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde

Hindbær/passionsfrugt sorbet

med hvid chokoladeskum, hvid chokolade og frysetørret hindbær