Juni

Forretter

Håndpillede rejer

med grønne asparges, sprødt brød, asparges hollandaise og brøndkarse

Rimet kammusling

med tomat bouillon, sprødt rugbrød, chorizo olie, peberfrugt og basilikum

Mellemretter

Stegt pighvar

med ærter, lime mayo, agurk og ærteskud

Grillet hvide asparges

med sprød Serano, hønsefond, dild og syltet hvid asparges

Hovedretter
Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Konfiteret kyllingelår

med kylling rillette, rabarber/rosmarin kompot, syltet rabarber, sprød gulerod og emulsion af bagt hvidløg

Kalve Sous vides

med majroe, æble, forårsløg og kalve velouté skilt med purløgsolie

Desserter

Mælkeis

med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde

Hindbær/passionsfrugt sorbet

med hvid chokoladeskum, hvid chokolade og brændt hvid chokolade