November/December menu

Forretter

Rejer

med tyttebær, røget æggeblommecreme, sprødt rugbrød og shiso karse

Varmrøget kammusling

med sprød grønkål, æble og brunet smør skum

Mellemretter

Bagt vesterhavstorsk

med hummerbisque, vaniljesyltet gulerod, sprød gulerod og brøndkarse

Terrine af Svineskank

og Foie Gras, selleristøv, kvæde og persillevinaigrette

Hovedretter
Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Konfiteret andelår

med blomkålspuré, bagt rødkål med andefedt og krydderglace

Langtidstilberedt okse

med balsamico rødbede, brunet løg emulsion, røget marv og bagt rødbede

Desserter

Creme anglaise

lavet på julekrydderier med rom/rosin is, gingerbread crumble og kanel sirup

Kirsebærsorbet

med hvidt chokoladeskum, mandler og vanilje crumble