Menu

Vi er glade for smage, og vi vil gerne have, I smager mest muligt fra vores menukort. Derfor har vi lavet alle retterne som deleretter til to personer.

Fisk 140,-

Rørt skaldyr

med grillet brød og syltet tomat

Stegt hummer

med brioche, chilimayo, syltet rødløg og karse

Moules créme

lavet med hvidvin, fløde, persille og hvidløg

Laksetatar

med soya/lime, sesam, koriander og avocadocreme

Friteret kuller

med tatarsauce og citron

Marineret stegte rejer

med marinara sauce, chili lime og persille

Mørksej

med hollandaise, brøndkarse og friteret kapers

Kød 140,-

Bavette

med bearnaise og timian

Friteret kylling

med blue cheese dressing og birkes

Sprødt grisebryst

med asian BBQ og forårsløg

Sides 90,-

Grillet spidskål

med gedeost, syltet gulerod og oregano

Syltet tomater

med bøffelmozzarrella og basilikum

Sommergrønt

med urteolie

Pak choy

med sesam, appelsin, jordnød og ingefær

Cremet pasta

med spinat, boghvede, parmesan og trøffelolie

Tarte flambé

med creme fraiche, mozzarella, ventréche, kartoffel og rosmarin

Fritter med estragonmayo 45,-

pr. person

Kaffe & Kage

Desserter

4 søde retter 75,-

Chokolademousse, Hindbærsorbet, citronkage med hvid chokolade ganache og jordbær med fløde og skovmærkeolie - per person

Varmt

Espresso 25,-

Macchiato 35,-

Cafe Latte 45,-

Cappuccino 45,-

Koldt

Sodavand 25,-

25 cl

Økologisk saft 35,-

Hyldeblomst eller rabarber

Mineralvand 45,-

Med/uden brus

Kokkens udvalgte

Hver dag udvælger kokken 7 retter, så I kan udforske VIVA's smagsunivers.

Prisen er 400,- per person og menuen skal vælges af hele bordet.