Aktuelle menuer

JULEMENU VIVA

SERVERING 1 "ALT GODT FRA HAVET"
Gammeldags modnet marineret sild m. løg, kapers og dild.

Karrysild m. grønne æbler, syltede løg og karse.

Søkogte rejer m. pikant dressing, citron og sprøde agurker.

Gravad laks m. enebær, rævesauce og dild.

 

SERVERING 2 "DET LUNE" 

Lun leverpostej m. svampe, bacon og karse.

Glaseret dansk gris m. grov sennep, cremet grønkål og purløg.

 

SERVERING 3 "DET SØDE" 

Ris à l’amande m. kirsebærsauce.

Menuen inkluderer øl og vand samt passende vin under middagen. 

DKK 995  pr. pp. eks. tilvalg 

-Til ovenstående menu serveres der rugbrød, lyst brød og smør.

Vi tager selvfølgelig hensyn til specialkost eller diverse allergener.
***

 

TILLÆGSRETTER

Varmrøget laks m. urtecreme, spæde salater og brøndkarse.

DKK 75 pr pp.

Confiteret andelår m. syrlige agurker, søde abrikoser og andesauce.

DKK 95 pr. pp 

3 slags oste fra delikatessen m. behørig garniture

DKK 75 pr. pp. 

OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER

KLASSISKE MENU

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE

En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde

 

BISQUE AUX TOPINAMBOUR

Cremet jordskokkebisque med crouton & revet comté

(Supplement af stegt kammusling. + DKK 45)

TOAST À LA FORESTIÈRE

Grillet brød med stegte svampe à la Crème og grønne urter

 

CONFIT DE CANARD 

Confiteret andelår med kartoffelpuré, stegt efterårskål & andesauce tilsmagt med sherry

 

CRÈME BRÛLÉE

Vi behøver ikke sige mere ..

3 retter DKK 395 

4 retter DKK 495

5 retter DKK 595

***

Der altid mulighed for andre forslag, vegetariske alternativer mm.