Selskaber

Vi har igennem mange års erfaring specialiseret os i at afholde selskaber og events. Vi har de perfekte rammer til det romantiske bryllup, den festlige fødselsdag, eller den luksuriøse konfirmation. Vores lokaler er opdelt i 2 ude områder, og 1 inde område. Man kan være fra 24-130 personer til et arrangement, alt afhængig af lokalernes udnyttelse.

Vi afholder gerne dine

Møder/Kurser
Produktpræsentationer
Team Building
Barnedåb
Fødselsdage
Bryllup
Firmafest
Julefrokost

 

 

Juli - August - September

SAUMON FUMÉ

Koldrøget islandsk laks med sommersalater, grønne ærter, krydderurter og sauce gribiche (- kan også laves vegetarisk eller vegansk ved forudbestilling)

LE PETIT LYONNAIS

Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac

BISQUE DE LANGOUSTINE

Jomfruhummerbisque med tomat & fennikel (supplement af stegt jomfruhummerhale, pr stk. - +45 kr.)

FILET DE VEAU À LA POIVRE

Stegt kalvefilet, smørsyndig kartoffelpuré, svampe, bladgrønt & peberglace

LES FROMAGES

3 slags franske landoste med behørig garniture

GATEAU MARCEL

Den klassiske chokoladekage i to lag med behørig garniture

Selskabsmenu

  • 3 Retter 395,-
  • 4 Retter 495,-
  • 5 Retter 595,-

Juni menu

Forret
Håndpillede rejer

med grønne asparges, sprødt brød, asparges hollandaise og brøndkarse

Rimet kammusling

med tomatbouillon, sprødt rugbrød, chorizo-olie, peberfrugt og basilikum

Mellemret
Stegt pighvar

med ærter, lime-mayo, agurk og ærteskud

Grillet hvide asparges

med sprød Serano, hønsefond, dild og syltet hvid asparges

Hovedret
Konfiteret kyllingelår

med kyllingrillette, rabarber-/rosmarinkompot, syltet rabarber, sprød gulerod og emulsion af bagt hvidløg

Kalve Sous Vides

med majroe, æble, forårsløg og kalve-velouté skilt med purløgsolie - Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Dessert
Mælkeis

med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde

Hindbær/passionsfrugt sorbet

med hvid chokoladeskum og brændt hvid chokolade

Skræddersyet oplevelse

Eksempler på pakkeløsninger:

Vi skræddersyer dit arrangement efter ønske & budget

Selskabsmenu

3 Retter 395,-

4 Retter 495,-

5 Retter 595,-

Vinmenu

3 retters vinmenu 325,-

4 retters vinmenu 375,-

(Ad libitum 100,- ekstra)

Vi tilretter vinene til retterne medmindre andet aftales

 

Kaffe med avec og sødt kan tilkøbes for 150,- pr person.

Natmad kan tilkøbes for 100,- per person og aftales med kokken (eksempelvis Pulled pork- or chicken sandwich, charcuteri med tilbehør eller tarteletter)

Fri bar med gængse drinks, vin, øl og vand kan tilkøbes for 125,- pr person/time

Vi laver samlede løsninger ud fra dit budget. Pakkeløsninger med Velkomstdrik, menu, vinmenu ad libitum, vand, kaffe & avec er som regel et godt value for money løsning. Enkelte elementer kan fravælges for at ramme den ”rigtige” pris.

 

Bryllupspakke:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

4 retters menu

Vinmenu ad libitum

Kaffebuffet med avec og sødt

Fri bar med gængse drinks, vin, øl og vand fra 23 -03

Natmad (efter aftale med kokken)

1499,-

 

Pakke 1:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

3 retters menu

Vinmenu

Kaffebuffet med sødt

849,-

 

Pakke 2:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

4 retters menu

Vinmenu

Kaffebuffet med sødt

999,-

 

Pakke 3:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

5 retters menu

Vinmenu

Kaffebuffet med sødt

1149,-

Brunch-buffet Pr. person 295,-

Kaffe, te og juice ad libitum under brunch servering.

Yoghurt med citron og vanilje, Hjemmelavet müsli med nødder og tørret frugt, Røræg med creme fraiche og purløg, Bacon, Brunchpølser, Rullepølse, Koldrøget Vestfjordlaks med urtecreme, Røget salami, Ost, Syltetøj