Selskaber

Vi har igennem mange års erfaring specialiseret os i at afholde selskaber og events. Vi har de perfekte rammer til det romantiske bryllup, den festlige fødselsdag, eller den luksuriøse konfirmation. Vores lokaler er opdelt i 2 ude områder, og 1 inde område. Man kan være fra 24-130 personer til et arrangement, alt afhængig af lokalernes udnyttelse.

Vi afholder gerne dine

Møder/Kurser
Produktpræsentationer
Team Building
Barnedåb
Fødselsdage
Bryllup
Firmafest
Julefrokost

 

 

Eksempler på pakkeløsninger:

Vi skræddersyer dit arrangement efter ønske & budget

Selskabsmenu

3 Retter 395,-

4 Retter 495,-

5 Retter 595,-

Vinmenu

3 retters vinmenu 325,-

4 retters vinmenu 375,-

(Ad libitum 100,- ekstra)

Vi tilretter vinene til retterne medmindre andet aftales

 

Kaffe med avec og sødt kan tilkøbes for 150,- pr person.

Natmad kan tilkøbes for 100,- per person og aftales med kokken (eksempelvis Pulled pork- or chicken sandwich, charcuteri med tilbehør eller tarteletter)

Fri bar med gængse drinks, vin, øl og vand kan tilkøbes for 125,- pr person/time

Vi laver samlede løsninger ud fra dit budget. Pakkeløsninger med Velkomstdrik, menu, vinmenu ad libitum, vand, kaffe & avec er som regel et godt value for money løsning. Enkelte elementer kan fravælges for at ramme den ”rigtige” pris.

 

Bryllupspakke:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

4 retters menu

Vinmenu ad libitum

Kaffebuffet med avec og sødt

Fri bar med gængse drinks, vin, øl og vand fra 23 -03

Natmad (efter aftale med kokken)

1499,-

 

Pakke 1:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

3 retters menu

Vinmenu

Kaffebuffet med sødt

849,-

 

Pakke 2:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

4 retters menu

Vinmenu

Kaffebuffet med sødt

999,-

 

Pakke 3:

Velkomstdrink (Bobler eller cocktail)

5 retters menu

Vinmenu

Kaffebuffet med sødt

1149,-

Juni menu

Forret

Håndpillede rejer

med grønne asparges, sprødt brød, asparges hollandaise og brøndkarse

Rimet kammusling

med tomatbouillon, sprødt rugbrød, chorizo-olie, peberfrugt og basilikum

Mellemret

Stegt pighvar

med ærter, lime-mayo, agurk og ærteskud

Grillet hvide asparges

med sprød Serano, hønsefond, dild og syltet hvid asparges

Hovedret

Konfiteret kyllingelår

med kyllingrillette, rabarber-/rosmarinkompot, syltet rabarber, sprød gulerod og emulsion af bagt hvidløg

Kalve Sous Vides

med majroe, æble, forårsløg og kalve-velouté skilt med purløgsolie - Serveres med knuste kartofler med nødder, persillevinaigrette og friske urter

Dessert

Mælkeis

med danske jordbær, sødskærm, skovmærke, knust småkage og dobbelt fløde

Hindbær/passionsfrugt sorbet

med hvid chokoladeskum og brændt hvid chokolade